Workshop foto-video


Tehnici de iluminare

La Focus Photography incercam mereu sa cream ghiduri utile pentru a ajuta cineastii/fotografii incepatori si experimentati sa obtina aspectul si sentimentul pe care si-l doresc pentru proiectele lor. In acest curs vom vorbi despre tipuri de lumini de film/foto si despre iluminarea deconstruita la fiecare nivel, inclusiv sfaturi specifice pentru alb-negru. Va vom prezenta cateva tehnici de baza de iluminare care va pot ajuta sa va faceti munca sa arate si sa se simta mai cinematografica sau artistica.


INSCRIE-TE

Bazele fotografiei

Ne vom concentra pe informatiile esentiale pe care trebuie sa le cunoasteti pentru a surprinde imagini frumoase. Veti invata cele mai fundamentale lectii de fotografie, precum si nenumarate sfaturi si trucuri care va vor ajuta sa va ridicati la nivelul unui fotograf proeminent. Vom face exercitii practice de fotografiere, in cadrul carora fiecare participant va avea timp alocat pentru practica. Acest curs a fost conceput pentru fotografi incepatori sau oricine doreste sa-si imbunatateasca cunostintele generale.


INSCRIE-TE

Tehnici de filmare si editare

Cursantii vor invata tehnici de filmare, editare si prelucrare video, publicare pe Web si in formate optimizate pentru consumul pe web. Tehnicile de editare sunt folosite de editorii de film pentru a spune povesti folosind continut video prin organizarea cadrelor pe scene si filmari si asamblarea cadrelor pentru a crea o poveste convingatoare. Daca vrei sa inveti sa editezi, trebuie mai intai sa inveti cativa termeni si tehnici esentiale de editare a filmului ce va vor fi explicate pe parcursul workshop-ului.


INSCRIE-TE

Aparate foto DSLR si mirrorless

Aparatele mari si greoaie, numite DSLR, au inceput de cativa ani sa fie mai putin atractive pentru fotografii amatori si semipro, in favoarea sistemelor Mirrorless. In acest curs veti invata cum sa obtineti tot ce este mai bun de la camera dvs. DSLR sau Mirrorless. Cursul nostru va va oferi o intelegere solida a comenzilor camerei dvs si a modului de utilizare cel mai bun. Fiecare functie a camerei va va fi explicata in module usor de urmarit, cu o multime de exemple de fotografii si demonstratii practice.


INSCRIE-TE

Doresti sa afli cand vom organiza urmatorul workshop?


Contacteaza-ne