SERVICIIEditare & Productie Foto/Video


Avand o experienta de peste 20 ani, ne-am propus sa oferim clientilor nostri servicii profesionale de productie foto/video la cel mai bun raport calitate/pret.


Fotografie culinara


A face fotografii grozave ale alimentelor este o abilitate castigata cu greu si reprezinta o intelegere a ceea ce este nevoie pentru a compune o imagine atragatoare si pentru a executa viziunea clientilor nostri. Detalii precum compozițta, iluminarea si stilul, care se aplica in fiecare poza, evoca cele mai bune trasaturi ale mancarii si deliciul ei inerent. Culorile și texturile unui fel de mancare sunt sarbatorite, nu dezactivate sau ascunse. Nu subestima puterea unei fotografii bune!


Fotografie publicitara


Este cel mai complex tip de fotografie si consta in fotografierea unui produs, persoana, cu un scenariu la baza, avand o idee/concept publicitar. Imaginile pot fi folosite pentru un site web, brosuri, fluturasi, reclame in reviste, panouri publicitare sau incorporate in produsul in sine. Scopul nostru este sa producem imagini care sa pozitioneze marca sau produsul clientului in mintea publicului tinta si sa ajutam clientul sa trimita un mesaj clar folosind fotografii care atrag privirile.Fotografie arhitecturala


Fotografia arhitecturala este tipul de fotografie care trezeste emotie prin compozitia rezultata din magia luminii si umbrei. Fotografia de arhitectura exterioara se refera la fotografiile din exteriorul unei structuri in care exteriorul beneficiaza de o bogatie de lumina naturala, ceea ce le face mai usor de fotografiat. Fotografia de arhitectura interioara se refera la fotografiile din interiorul unei structuri. Aici vom folosi iluminarea suplimentara sub forma de blit pentru capturarea cu precizie a interioarelor.


Portret business


Astazi, companiile, grupurile si marcile folosesc personalitatea in intreaga organizatie: de la front office la back office; de la receptie pana la sala de consiliu; de la organizatii B2B pana la public. Si asta se extinde pe toate aspectele unei marci, de la tipul de logo la fotografie. La urma urmei, un brand este insasi esenta unei afaceri - este personalitatea si caracterul - vizual sau nu. Si fotografierea profesionala a portretelor de afaceri ajuta intotdeauna la comunicarea acestei personalitati.Film comercial


O productie video comerciala descrie pe scurt produsul, serviciul sau promisiunea dvs de marca. O reclama bine produsa are potentialul de a influenta modul in care publicul se simte despre produsul sau serviciul dvs iar noi cautam sa spunem povestea produsului dvs intr-un mod cat mai unic, iar asta va crea diferentiere. Investitia intr-o productie video comerciala merita luata in considerare atunci cand doriti sa ajungeti la un public mai larg si cautati sa cresteti gradul de cunoastere a marcii.


Film making-of


In cinema, un making-of, cunoscut si ca in culise, este un film documentar care prezinta productia unui film sau a unui program de televiziune. Acesta este adesea utilizat ca instrument de promovare, fie concomitent cu lansarea in mediul online, fie ca bonus pentru lansarea video-ului. Cel mai bun mod de a promova un video, este sa oferi videoclipurilor singurul lucru care le lipsea: scopul. Arta de a stabili si de a crea scopul unui videoclip, este, fara indoială, cel mai critic proces in succesul general al filmului. 

Editare foto-video


Ai o companie mica, un magazin online, un business la inceput de drum? Indiferent de domeniul in care te afli, indiferent de tipul de videoclip pe care doresti sa il realizezi, noi Iti editam fotografiile si filmarile pe care le-ai facut, pentru ca acestea sa arate bine. Putem rezona cu stilul sau viziunea dvs astfel incat produsul final sa arate exact asa cum va doriti. Compania noastra poate veni cu idei noi, creative, poate aduce o noua perspectiva, asigurandu-ne ca cerintele dvs sunt indeplinite.


 

Vrei sa stii mai multe despre un produs?
Contacteaza-ne iar noi iti vom raspunde oricarei intrebari.


Contacteaza-ne